Workshop: Gaan voor een onwaarschijnlijke visie

Ben je geïnteresseerd in visie en onwaarschijnlijke verandering? Op vrijdag 15 maart verzorg ik in Eindhoven een workshop die focust op de vraag: Wat als gezond verstand niet volstaat?

Afbeelding bij artikel over workshop Gaan voor een onwaarschijnlijke visie

Alle belangrijke veranderingen zijn onwaarschijnlijk. Althans, de kans is klein dat jij de toekomst die je voor je ziet zult realiseren. Dit gaat namelijk niet over iets simpels. Jouw visie gaat over de organisatie of de maatschappij. Complex, zinvol en wezenlijk.

Kom naar HB-Café Eindhoven als je het niet kan laten om er steeds weer voor te gaan. Je hebt morele ambitie, een goed verhaal, en soms loop je te ver voor de troepen uit. ‘Mensen meenemen’ is de remedie die je krijgt aangeraden. “Choose your battles”, zegt je gezonde verstand. Opnieuw stort je je in de strijd.

Ben je toe aan een nieuw instrument in je visie-arsenaal? Tijdens deze workshop:

+ Ervaar je hoe de onwaarschijnlijkheid van jouw visie in je voordeel laat werken;
+ Maak je gebruik van jouw kracht om zowel direct als indirect op je doel af te gaan;
+ Krijg je grip op zaken waarvan je eerst toegeeft: hier is geen grip op te krijgen.

De avond focust op de vraag: Wat als gezond verstand niet volstaat? Na een informerende introductie met voorbeelden in de eerste helft, oefenen we in de tweede helft met een praktische manier om jouw onwaarschijnlijke visie te realiseren in de echte wereld. Daarna is er een derde helft aan de bar.

Locatie: AG Eindhoven (voorheen Academisch Genootschap Eindhoven), Parklaan 93 in Eindhoven. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het Genootschap. Toets daarvoor in het navigatiesysteem het adres Fazantlaan 16 in Eindhoven in. De slagboom bij het parkeerterrein gaat vanzelf voor je open en van daaraf loop je via een klein voetpad naar de hoofdingang van het gebouw. Kom je met de trein, dan is het ongeveer 10-15 minuten lopen.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur. Afsluiting ca. 21:30 uur, met aansluitend gelegenheid om na te praten met een drankje.

Entree: € 18,50 per persoon incl. 1 consumptie

Aanmelden: Via de website van HB-Café meld je je aan voor deze workshop.

Loop je te ver voor de troepen uit? Vraag je je soms af: ben ik gek of geniaal? Zoek je versterking en meer plezier bij het pionieren met je idealen? Je kunt je hier aanmelden voor een telefonisch visiegesprek (30 minuten, vrijblijvend).

Share the Post:

Joost van de Loo

Impact in de Praktijk I Joost van de Loo helpt professionals met visie om te overtuigen zonder discussie. Met impact in de praktijk heb je in korte tijd nieuwe tools in handen voor het realiseren van verandering. Voor vernieuwers met een kompas die in praktijk brengen wat op de gevel staat.