Mijn academische werk stond los van mijn verbeelding. Nu niet meer!

Hoogleraar ethiek & technologie

Sinds de training is het alsof de versneller is aangezet op mijn visie. Ik krijg veel meer voor elkaar met minder moeite.

Senior compliance leader bij een bank

Ik wilde al jaren naar een hoger veiligheidsniveau. Maar we bleven maar in de theoretische consultancy hangen. Jouw slimme traject doorbrak dit en kreeg de werkvloer mee.

Managing directer heat and industrials bij een energie bedrijf

Ik was enorm bezig met presenteren om mijn verhaal nog beter te vertellen binnen de bank. Met Joost ben ik praktisch en breder met mijn visie aan de slag gegaan. Nu mag ik die internationaal uitrollen.

Process mining lead bij een bank

Bij Joost heb ik geleerd om mijn neus te volgen, en niet allen mijn intellect. Mijn ideeën zijn rijker, creatief onderbouwd en komen beter bij anderen aan.

Communicatiemanager bij een mensenrechtenorganisatie

Ik maak werk vanuit een sterke purpose. Het zijn vaak lange complexe trajecten. Met de hulp van Joost houd ik de scherpte erin zonder de klant of mijn collega’s kwijt te raken.

Strategy director bij een Belgisch productiehuis

Behalve dat we veel plezier hebben is het ook functioneel. Ik wil van analyse naar creativiteit gaan met mijn verhaal. Dat lukt perfect met Joost. Zal hem in de toekomst weer inhuren.

CEO bij een tech bedrijf

Toen we begonnen lag er een slimme, morele ambitie. Na de drie jaar samenwerking met Joost zit het verhaal nu ook in mijn lijf. Ik heb een volwassen visie waarin mensen meegaan.

Full professor aan een technische universiteit

Ik heb met Joost gewerkt aan een uitdaging om een gedeelde strategische visie te ontwikkelen en ik was onder de indruk van de helderheid die hij aanbracht.

CEO bij een biotech bedrijf